Klar til at bestille din nye hjemmeside?

Unik Hjemmeside 2.999 kr.

Du er landet på den her side fordi du vil have noget anderledes. En unik hjemmeside som afspejler dit brand, med et personligt præg. Jeg designer din hjemmeside til du er er tilfreds, med komplicerede designs og endda nogle animationer, hvis du skulle være interesseret i det.

Jeg laver en unik hjemmeside fra bunden, som er specielt designet til at matche dit brand. Derfor er det også vigtigt at du er god til at formile hvad du ønsker din side skal indeholde. Så finder vi ud af hvad der er praktisk muligt, og hvordan slutresultatet skal se ud.

Du får også muligheden for at revidere din hjemmeside indtil du er tilfreds. Pakken inkluderer et gratis domæne, altså navnet på dit website, men ikke hosting. Læs derfor mere om min hosting pakke længere nede på siden.

designsite logo

Passer Hjemmesiden Til Dig?

Denne hjemmeside pakke passer til alle der skal bruge en flot og unik hjemmede. Hvorimod den simple hjemmeside har nogle begrænsninger, kan du altså her vælge frit hvad du kunne tænke dig (Naturligvis indenfor hvad der er muligt).

Så den unikke hjemmeside passer til langt de fleste brancher, dog ikke webshops. Hvis du skal have lavet en webshop er det ikke på Designsite, da det indebærer en masse administration, som ikke er design relateret.

Unik Frisør

Hvis du gerne vil give dine kunder et professionelt indtryk er den unikke hjemmeside perfekt til frisører. Du kan skille dig ud af de tusindvis andre med en helt unik hjemmeside skræddersyet til dit brand.

Unik Fotograf

Billeder er altid flotte på en hjemmeside, og en rigtig god måde at vise hvad du kan som fotograf. Men med en unik hjemmeside til fotograf kan du vise din kreativitet og endda få billeder på siden til at fremstå endnu flottere.

Unik Restaurant/Cafe

Det har aldrig været vigtigere for cafeer og resturanter at have en flot side. Mange får en stor del af deres kunder fra sociale medier, som klikker sig videre til deres hjemmeside. -Og hvorfor have en flot Instagram, hvis de bliver skrænt væk af hjemmesiden?

Ovenfor er blot nogle eksempler på en branche hvor pakken er god. Det er altid vigtigt at have en professionel hjemmeside, da det er din virksomheds ansigt udadtil. Så det er på ingen måde begrænset til disse, tværtimod. En unik hjemmeside kan give din hjemmeside flere og mere loyale kunder.

Hjemmeside Proces

KONTAKT MIG

Det første punkt i at bygge din hjemmeside er at du skriver til mig. Her kan du have indledende spørgsmål, hvor vi finder ud af om din pakke er det rigtige for dig. -Og hvilke tilkøb der kunne gavne din virksomheds online udtryk. Dernæst forklarer du så godt som muligt hvordan du ønsker din side skal se ud. Med særlige specielle ønsker skal du gerne være god til at forklare din ide, allerede fra start.

Hvis din side skal være meget unik, er det også her vi har en snak om hvad der er muligt, og ikke muligt. Dernæst sender du mig de eventuelle tekster, billeder, informationer, og mere, du måtte ønske på siden. Det vigtigt du inkluderer det hele fra starten, da det vil gøre processen mere effektiv for os begge.

OPSÆTNING

Det her punkt kan variere i tid alt efter hvilke designmæssige ønsker du havde i forrige punkt. Ved særligt komplicerede projekter kan det tage længere tid, men aldrig over 14 hverdage. Tiden afhænger også meget af hvor god du er til at besvare eventuelle spørgsmål. Hvis jeg må vente længe på svar bliver det naturligvis tættere på de 14 dage.

Så snart denne del er færdig kommer vi så videre til det næste punkt, hvor du skal give din mening.

TILRETTELSE

Efter din unikke hjemmeside er blevet opsat, og det første udkast er klar modtager du et link til hjemmesiden, hvor du kan give din mening. Her skal du sige hvad du kunne tænke dig anderledes, så jeg kan rette det før siden bliver lanceret.

Jeg laver selvfølgelig hjemmesiden efter de instrukser du giver i første step. Men det kan ske at du havde forestillet dig noget andet, eller har ændret mening om mindre detaljer. Her bliver de rettet indtil du er tilfreds med det færdige resultat.

FÆRDIG HJEMMESIDE

Efter du er tilfreds med rettelserne er det tid til at lancere din side. Du ejer 100% det færdige resultat, og modtager også et domæne (gratis), som passer til din hjemmeside.

Dog skal din hjemmeside også bruge hosting. Det er sådan din hjemmeside bliver synlig på internettet. Hosting er ikke gratis, kan være både dyrt og teknisk.

Jeg tilbyder en hosting service hvor jeg opsætter din hjemmeside, domæne, og server, samt hoster for kun 99 kr. månedligt. Du kan derfor være sikker velvidende at din hjemmeside er i sikre hænder, med denne pakke. Derudover får du gratis support, hvis der skulle opstå problemer med din hjemmeside.

Læs mere om Hosting / Support abonnement.

Fordele Og Ulemper

Farver der matcher dit brand

Jeg opsætter din hjemmeside så den passer til dit brand. Hvis du har et logo er det vigtigt at alle farver på siden afspejler logoet. Det giver en bedre brugeroplevelse og er med til at skabe et stærkt brand. Online, såvel som fysisk.

Billeder justeret til hjemmeside brug

Hvis man vil have en professionel hjemmeside er det vigtigt at have flotte billeder. Billeder skal dog have noget justering før de er klar til at blive brugt på din hjemmeside. Selvom du har en hurtig hosting kan ikke-justerede billeder nemlig gøre din side langsom. Derfor justerer jeg dine billeder helt gratis.

Alt det information du skal bruge

Du kan tilføje et ubegrænset antal tekster, billeder, og anden information.

WordPress

WordPress er verdens bedste CMS system, som bruges af over 34% af verdens hjemmesider. Din side bliver lavet herpå, hvilket giver dig det bedste udgangspunkt for at komme frem på Google, samt god brugervenlighed. Faktisk er WordPress så anerkendt at selv verdensomspændende brands som Microsoft bruger system til deres nyheder.

Bedste Tema Og Builder

På Designsite bruges den bedste kombination af hjemmeside builder og tema. Nemlig Elementor og Generetepress. Det tillader for stor frihed i design af din hjemmeside, samt sikkerhed for at funktionerne bliver ved med at virke i fremtiden.

Unikke designs

Unikke designs er præcis hvorfor du skal vælge den unikke hjemmeside. Du får muligheden for at vælge imellem alverdens designs, og stilarter. Som udgangspunkt er der ingen begrænsninger på hvad du kan vælge, når det kommer til design af hjemmesiden. Men der kan naturligvis altid opstå begrænsninger. Heldigvis skal du ikke betale for noget hvis resultatet ikke er som forventet.

Premium elementer

Elementer er figurer, tegninger, symboler, og mere, som du finder på en hjemmeside. For at se et eksempel på et premium element kan du gå til længere ned på siden til Hosting / Support. Denne slags elementer kan du også få på din hjemmeside. Det hjælper med at give en mere sjov, og endda professionel hjemmeside.

Premium stock-billeder

Jeg anbefaler at du bruger en masse af dine egne billeder, men jeg har en lang række premium stock-billeder tilgængelig. De kan bruges i situationer hvor du ikke selv har et godt billede. Vi finder med sikkerhed et, eller flere, til din hjemmeside, hvis det er relevant.

Domæne

Domænet er navnet på din side, et eksempel på et domæne kan ses på denne side, som er "Designsite.dk". Du ejer det 100% selv. Det koster penge at oprette et navn til din hjemmeside, men det følger med i denne pakke. Du får altså domænekøbet gratis, dog koster det 50 kr. årligt at eje et .dk domæne.

Hosting

Når du opsætter en side er det nødvendigt du har hosting. Ellers er det simpelthen ikke muligt at have en hjemmeside. Hosting koster et beløb om måneden og jeg kan derfor ikke tilbyde gratis hosting. Dog kan du købe Hosting / Support abonnementet, hvor jeg klarer alt det tekniske for dig. Opsætning af hjemmeside, domæne, DNS indstillinger, og hosting for kun 99 kr. månedligt. Du er ikke bundet og kan stoppe dit abonnement når du har lyst.

SSL Certifikat

Et SSL certifikat bruges til at give brugerene mere sikkerhed. Det gør sådan at forbindelsen mellem din hjemmeside og brugeren er sikker. Udover at gøre brugeren mere sikker øger det også troværdigheden af din side, samt et professionelt udtryk. Du kan få det, blandt andet, ved at købe Hosting / Support abonnement for 99 kr. månedligt.

Hvad skal du selv gøre?

Din hjemmeside bliver designet af mig, men du skal stadig selv have dine billeder og tekster. Så det vigtigt at du formidler nogle gode tekster, som skal være på eksempelvis din forside og “om os” side.

Det er en god ide at have nogle billeder af dig selv, dine medarbejdere, eller din fysiske virksomhed, på hjemmesiden. Det skaber mere troværdighed for mulige kunder på siden. -Du vælger dog selv hvilke billeder du skal have på din side.

Jeg anbefaler at du finder en, eller flere, hjemmesider du synes om. Så har jeg et godt udgangspunkt til at give din hjemmeside den stil du ønsker.

Disse skal du naturligvis sende til mig inden opsætningen bliver igangsat.

Jeg skal bruge følgende

  • Billeder
  • Tekster
  • Anden Information
  • Hjemmeside Eksempler

Når hjemmesiden er færdig

Når hjemmesiden er færdig bliver du tilsendt en fil som indeholder dit website design. Så skal du så installere det hos dit hosting firma. Jeg kan sende dig nogle guides til hvordan du kan gøre det, men det kan være lidt teknisk. -Og det koster hurtigt mange penge månedligt.

Hvis du ikke allerede ved meget om servere og hosting kan det derfor være en rigtig god ide at købe Hosting / Support abonnementet hos Designsite. Med det abonnement opsætter jeg din hjemmeside, domæne, og hoster den for kun 99 kr. månedligt. Derudover får du også fremadrettet support til hosting og småproblemer, skulle der opstå problemer.

Du kan stoppe abonnementet når du vil, og er derfor ikke bundet. Ved stop af abonnement stoppes din hosting og du får tilsendt hjemmesiden på en fil.

hosting

Hosting / Support

99 kr. Månedligt

Hvornår er hjemmesiden færdig?

Da det er en unik hjemmeside kommer det til at tage lidt længere tid. Det kan du kun være glad for da det betyder du får rigtig meget for pengene. Normalvis kan projektet klares indenfor 4-14 hverdage, hvilket afhænger meget af 3 ting.

Hvor mange særlige ønsker du har til din side, hvor hurtig du er til at svare, og hvornår du er tilfreds. Jeg bliver nemlig ved med at designe din side til du er fuldkommen tilfreds. -Og husk, du betaler først når du side er klar til lancering.

4-14 Hverdage

Bestil Din Hjemmeside

Er den unikke hjemmeside noget for dig? I så fald kan du bestille den ved at trykke på knappen nedenfor. Her bliver du sendt videre til en side, hvor du kan skrive en besked direkte til mig.

Her kan du vælge din pakke og eventuelle tilkøb. Du kan også sende mig et spørgsmål om tilkøb eller ideen til din hjemmeside. Du er på ingen måde bundet, eller bliver opkrævet betaling for vejledning omkring dit køb.