Klar til at bestille din nye hjemmeside?

Simpel Hjemmeside 1.399 kr.

Her er den perfekte løsning til dig som mangler en simpel hjemmeside. De fleste mindre og mellemstore virksomheder behøver faktisk ikke en synderlig avanceret hjemmeside. Hvis din hjemmesides primære formål er at dele information er denne pakke altså perfekt.

Det vil sige hvis du har en frisørsalon eller restaurant, hvor de eneste ting den skal indholde er information såsom åbningstider, menukort, priser, lokalitet og så videre. Derudover er det naturligvis vigtigt at din side har et flot design, da det skaber større autoritet omkring dit brand, eller virksomhed.

designsite logo

Passer Hjemmesiden Til Dig?

Denne pakke er naturligvis ikke for alle. Hvis du ønsker stor funktionalitet, eller har behov for et helt specielt design, skal du vælge den unikke hjemmeside, hvor du kan få et mere personligt design.

Dog er en hjemmesides formål for det meste at give information. Eksempler på brancher der kan nyde rigtig godt af en simpel billig hjemmeside kan ses nedenfor.

Frisør

En god stabil side til en frisør, hvor kunden kan se information om åbningstider, priser og mere om din virksomhed. Det er også muligt at linke til dit tidsbestillingssystem, så kunden kan bestille igennem din side.

Fotograf

En hjemmeside til fotografer skal have store flotte billeder, og muligheden for at bestille fotograf. Din side kan linke til bestilling, og have alle relevante priser, referencer og anden vigtig information på din side.

Restaurant/Cafe

En flot side med alle de informationer som er vigtige for en cafe eller restaurant. Menukort, åbningstider, links to sociale profiler, og meget mere. Det er bare nogle eksempler på hvad den kunne indeholde.

Det er kun en håndfuld af de erhverv der kan nyde godt af den fordelagtige pris på pakken. Dertil skal det også siges at flere indefor denne branche måske får mere nytte af en unik hjemmeside. Det kommer fuldstændig an på dine præferencer, og hvor meget din side skal kunne.

Hjemmeside Proces

KONTAKT MIG

Det første punkt i at bygge din hjemmeside er at du skriver til mig. Her kan du have indledende spørgsmål, hvor vi finder ud af om din pakke er det rigtige for dig. Dernæst forklarer du så godt som muligt hvordan du ønsker din side skal se ud.

Det er også i dette punkt at du sender mig materialer, såsom tekst, billeder, og informationer. Her er det særligt vigtigt at du får defineret præcis hvad siden skal indeholde. Derved bliver din side færdig hurtigere, og jeg har et bedre udgangspunkt for at ramme plet første gang.

OPSÆTNING

Det her punkt er hvor jeg går i gang med arbejdet. Jeg laver her siden efter de ønsker du havde i forrige punkt, og indsætter de relevante informationer på siden. Det er også her du skal være tilgængelig for spørgsmål, hvis der skulle opstå nogen.

Det vigtigt da jeg hurtigere kan opsætte siden og vi kan nå til tilrettelse punktet.

TILRETTELSE

Når første udkast af siden er sat op, med alle informationer, får du muligheden for at vurdere produktet og komme med indmeldinger. Det kan for eksempel være hvis farverne på din side skal være lidt anderledes, eller du ændrer mening ift. sidens indhold.

Det kan være du har fundet et bedre billede, eller mere passende tekst. Det kan vi ændre på i dette punkt.

FÆRDIG HJEMMESIDE

Så er vi nået til det længe ventede punkt, nemlig når din side er klar til at blive lanceret. Her får du sidste mulighed for at give dine smårettelser.

På Designsite betaler du først når arbejdet er færdigt. Det vil sige at det først er på dette punkt du skal have pengepungen frem. Du accepterer den færdige hjemmeside, og så sender jeg dig en regning, som betales indenfor 14 dage.

Fordele Og Ulemper

Farver der matcher dit brand

Din nye hjemmeside bliver opsat efter de farver der matcher din hjemmeside. Så hvis du har et logo med en speciel farvesammensætning vil det blive justeret herefter.

Billeder justeret til hjemmeside brug

Du skulle gerne have nogle billeder der skal på din hjemmeside. Men det er ikke nok at uploade billederne, de skal også justeres før de kan bruges. Det skyldes at store filer gør din hjemmeside utroligt langsom, trods hurtig hosting. -Du sender billederne og jeg tager mig af redigeringen, så din side bliver hurtig.

Alt det information du skal bruge

Den simple hjemmeside tilbyder ikke komplicerede designs og datamuligheder, men du kan sagtens tilføje alle de informationer du har brug for. Der kan oprettes så mange sider, billeder, og tekster du ønsker, såfremt du det til rådighed. (Indenfor rimelighedens grænser)

WordPress

WordPress er verdens bedste CMS system, som bruges af over 34% af verdens hjemmesider. Din side bliver lavet herpå, hvilket giver dig det bedste udgangspunkt for at komme frem på Google, samt god brugervenlighed.

Bedste Tema Og Builder

På Designsite bruges den bedste kombination af hjemmeside builder og tema. Nemlig Elementor og Generetepress. Det betyder du kan være sikker på din side er fri fra uventede fejl, og de tilbyder massere muligheder på din side.

Premium stock-billeder

Jeg har en lang række premium billeder til din hjemmeside, men de er desværre ikke tilgængelige til simpel hjemmeside. Det er heldigvis intet problem hvis du selv har nogle gode billeder, ellers kan du kigge nærmere på unik hjemmeside pakken.

Premium elementer

Elementer kan være alt fra små figurer til tegninger man kan bruge til at gøre sin hjemmeside flottere, sjovere og mere professionel. Det får du altså ikke med i denne pakke, men du får dem derimod i unik hjemmeside pakken.

Unikke designs

Den simple hjemmeside er særdeles billig, og derfor får du ikke komplicerede og personlige designs. Du kan tage et kig på eksempelsiderne for at se hvilken slags sider du kan vælge. De er flotte, men designet er ikke unikt.

Domæne

Domænet er navnet på din side, et eksempel på et domæne kan ses på denne side, som er "Designsite.dk". Det koster nogle penge at oprette, og det får du ikke med i denne pakke. Du får det dog med hvis du tilkøber Hosting / Support. I dette tilkøb ejer du selv dit domæne, men jeg køber, og opsætter det til din hjemmeside.

Hosting

Når du opsætter en side er det nødvendigt du har hosting. Det er måden hvorpå din hjemmeside kan ses af andre. Selvom det er muligt at gøre det selv er det mere kompliceret end man skulle tro. Derfor kan du købe Hosting / Support pakken for 99 kr. månedligt, hvor jeg hoster din side. Siden er stadig 100% din, og du har adgang til den, men jeg tager mig af alt det tekniske.

SSL Certifikat

Et SSL certifikat bruges til at sikre forbindelsen mellem brugeren og din hjemmesider. Det beskytter altså brugere for at få personlig information stjålet. Det er vigtigt for sikkerhedsmæssige årsager, men det skaber også langt større troværdighed. -Det kan ses ved URL'en kendetegnet med en grøn hængelås. Du kan få det, blandt andet, ved at købe Hosting / Support abonnement for 99 kr. månedligt.

Hvad skal du selv gøre?

Designsite designer hjemmesider, men billederne og teksten skal du selv komme op med. Det er særlig godt hvis du har nogle billeder af din virksomhed, eller dine medarbejdere. Det er nemlig elementer af den hjemmeside, som skaber rigtig stor troværdighed.

Jeg vil helt klart anbefale at din hjemmeside har mindst et billede af dig, din virksomhed, eller personale. -Det er dog fuldstændig op til dig selv.

Disse skal du naturligvis sende til mig inden opsætningen bliver igangsat.

Jeg skal bruge følgende

  • Billeder
  • Tekster
  • Anden Information
  • Hjemmeside Eksempler

Når hjemmesiden er færdig

Når hjemmesiden er færdig og klar til at blive lanceret skal du installere den på din egen server, eller dit hosting firmas. Hertil kan jeg sende nogle guides. Det kan være en meget uoverskuelig process at opsætte sin side og holde styr på hosting. Med simpel hjemmeside pakken modtager du kun design, og filerne hertil. Du kan opsætte den selv, men jeg anbefaler at du køber Hosting / Support abonnementet.

Hvis du ikke er særlig teknisk anlagt kan det hurtigt blive en langvarig og dyr process. 

Med et Hosting / Support abonnement hos Designsite ordner jeg alt det tekniske. Med abonnementet opsætter jeg din hjemmeside, domæne indstillinger og hoster den for kun 99 kr. månedligt. Tilmed får du den bedste support til brugen af siden og eventuelle problemer.

Du kan stoppe abonnementet når du vil, og er derfor ikke bundet. Ved stop af abonnement stoppes din hosting og du får tilsendt hjemmesiden på en fil.

hosting

Hosting / Support

99 kr. Månedligt

Hvornår er hjemmesiden færdig?

Hjemmesiden er færdig indenfor 14 dage. Det afhænger meget af hvor hurtig du er til at svare på de spørgsmål jeg måtte have. Hvis du er flere dage om at svare på spørgsmål vil processen naturligvis komme tættere på de 14 dage. Dog er hjemmesiden normalvis færdig indenfor 7 arbejdsdage.

2-14 Hverdage

Så snart det første udkast til din nye hjemmeside er færdigt får du også muligheden for at give dine input. Her afhænger tiden også meget af hvor mange ændringer du har.

Bestil Din Hjemmeside

Er den simple hjemmeside noget for dig? I så fald kan du bestille den ved at trykke på knappen nedenfor. Her bliver du sendt videre til en side, hvor du kan skrive en besked direkte til mig.

Her kan du vælge din pakke og eventuelle tilkøb. Du kan også sende mig et spørgsmål om tilkøb eller ideen til din hjemmeside. Du er på ingen måde bundet, eller bliver opkrævet betaling for vejledning omkring dit køb.