Om Designsite

Her kan du læse lidt om Designsite og mig, som person. Du kan også finde kontaktoplysninger og lokalitet for virksomhed.

Om

Hej, og velkommen til Designsite. Mit navn er Gustav Hassert, og det er mig som er indehaver og skaber af Designsite. Hvis din virksomhed har brug for en ny hjemmeside er du landet det rigtige sted. Her finder du nemlig ikke kun Danmarks bedste priser på hjemmesider, men også hjemmesider i top kvalitet. Lavet på de bedste builders, tema, og plugins, som tilbyder stabilitet og mobilvenlighed. Modsat mange andre lignende hjemmesidedesignere er alle sider fuldt responsive og ser ligeså godt ud på mobil, tablet, og computer.

Designsite

Det primære mål med Designsite er at skabe en service hvor mindre og mellemstore virksomheder kan købe en hjemmeside til billige priser. Men også af god kvalitet, i henhold til selve designet, men også stabiliteten og brugervenligheden af siden. Heraf også mobil, tablet, og computer brugbarhed.

Herudover tilbydes også en række værdiskabende tilkøb til hjemmeside. De inkluderer, men er ikke begrænset til, udvidet SEO, statistiske værktøjer, opsætning af blogs, samt hosting og support til det færdige resultat.

 

Designsite er en del af virksomheden Safesale.(Proff.dk)

CVR: 39193507

Om Mig

Mit navn er Gustav Hassert, og jeg har stor erfaring med blogs, hjemmesider, og online markedsføring. Siden tidlig alder har jeg haft stor succes med sociale medier, og markedsføring herpå. Blandt andet vandt jeg to hovedpræmier i Rito’s affiliate konkurrence 2018. Første pladsen, samt “rising star”. Du kan læse mere om den her.

 I nyere tid har min interesse udviklet sig indenfor hjemmesidedesign, konverteringsoptimering, og content marketing.

Udover mine online aktiviteter går jeg på CBS, Copenhagen Business School, hvor jeg studerer Information Management. En uddannelse skræddersyet til administration af data, og hvordan man formidler den bedst muligt.

Kontakt Oplysninger

Kontakt

Den bedste måde at komme i kontakt med mig er igennem min email Gustav@designsite.dk. Det er klart den bedste måde at kommunikere, når det kommer til at diskutere opsætningen af din nye hjemmeside. Skulle du ønske en samtale telefonisk kan det også arrangeres på den ovenstående email. 

Kort