Køb Simpelt Logo 499 kr. – 100 % Tilfredshedsgaranti

Når man skal have en ny hjemmeside er det essentielt at have et moderne, og flot logo, som passer til resten af siden. Derfor kan du på Designsite købe et simpelt logo, som matcher dit brand, og resten af din hjemmeside.

Når du køber et logo hos Designsite har du 100% tilfredshedgaranti, og betaler først når du er tilfreds med det færdige logo. Dit logo kommer til at være på niveau med det du ser her på siden.

Normalvis koster en logo op imod 4000 tusinde, og ofte mere. Grunden til du kan købe det så billigt her er at det er simpelt. Frem for at tegne et logo fra bunden, bruges en sammensætning af eksisterende tilgængelige elementer fra online ressourcer til at lave et logo som passer perfekt til din virksomhed.

Logo Design

Måden hvorpå jeg kan lave dit logo så billigt er ved brug af værktøjet Canva. Det tillader mig et lave et simpelt logo til din hjemmeside effektivt, og billigt. Hvilket skyldes at værktøjet indeholder en række elementer, som kan justeres hvordan man ønsker.

Det eneste problem med denne service er dog at man teknisk set ikke kan rettighedskebytte de individuelle elementer. Det virker umiddelbart som et stort problem, men når det kommer til stykket kan de fleste logo’er ikke rettighedsbeskyttes.

Hvis du tænker du en række virksomhedslogoer du kender, har de ofte en ting tilfælles. Mange af dem består af simpel tekst og intet andet. -Og kan man have rettigheder på de individuelle bogstaver og skrifttyper, som andre har skabt? Naturligvis ikke.

Dit brand navn er stadig beskyttet, i så fald at du har beskyttet det. Der er derved ikke nogen der som sådan kan kopiere dit logo, hvis et virksomhedsnavn indgår, hvilket det gør.

Ejer du logoet?

Der kan være situationer hvor du ikke 100% ejer et element i dit logo. Men du er derimod fuldt berettiget til at bruge logo’et som du ser passende. Brugen er nemlig betalt for. Men det betyder blot at elementer teknisk set ikke kan rettighedsbeskyttes.

Sammensætningen og logoet som helhed er dog dit, og kan ikke kopiers af andre. Hvis du for eksempel tager et kig på logo’et fra Facebook. Selve bogstaverne, og skrifttypen, kan ikke rettighedsbeskyttes, men logo’et som helhed derimod kan.

Du kan læse mere om at registrere dit varemærke her.

Hvorfor købe et billigt logo?

Jeg kender det kun alt for godt. Man skal have et logo til sin side, og man vil gerne have det perfekte logo. Man ved jo aldrig om man bliver den næste Google!

Men for mange mindre og mellemstore virksomheder betyder det faktisk ikke så meget hvorvidt dit logo koster 499 kr., eller 5999 kr. Hvorvidt dit logo er blevet speciel designet til at give en hvis følelse, eller hvad de allesammen påstår, kan sikkert gøre en forskel. Men jeg har personligt svært ved at se værdien man får, når man betaler 5000 kr. ekstra for et logo.

Eksempel på logo

Designsite’s logo er designet på samme måde, som beskrevet ovenfor. Derudover kan du se nogle eksempler nedenfor.


koeb logo


Hvordan får man sit logo?

Når jeg laver et simpelt logo til din hjemmeside er dets primære formål nu engang din hjemmeside. Derfor bliver det sat op på din hjemmeside under opbygning, og herefter kan du modtage en PNG fil på email, hvis du ønsker.

Hvis du interesseret i at læse mere om logodesign kan du stille mig et spørgsmål ved at klikke her. Eller kontakte mig på den email, du finder nederest på siden.

Hvis du er interesseret i en at købe en hjemmeside fra kun 1.399 kr, kan du klikke her.

Sidste Ord

Hvis du ejer en større virksomhed, og har planer om at trykke dit logo på utallige blanketter, og reklamer, er dette muligvis ikke løsningen for dig. Det er en simpel, men også billig løsning, hvis du bare skal bruge et flot moderne logo, til din hjemmeside.

Tiltrods for de ovenstående punkter har jeg ingen problemer med simple logoer. Jeg har flere hjemmeside, denne inkluderet, hvor jeg bruger mine egne og simple logoer.

Skriv en kommentar