Support / Hosting Abonnement

Hosting er ikke kun vigtigt for din hjemmeside, det er umuligt at drive en hjemmeside uden. Ellers er det bogstaveligtalt bare filer på en computer. -Og det sidste man har lyst til efter ens nye hjemmeside er færdig, er at bakse med det tekniske.

En god hosting skal være hurtig, billig, og have et SSL certifikat, for at beskytte dine kunder fra at få deres data stjålet. Jeg tager mig af alt det tekniske ved hosting, og tilbyder samtidig support herom. Læs mere om Designsite Hosting / Support på denne side.

designsite logo

Backup

Efter betalingen ejer du 100% både din hjemmeside og domænet

Gratis Emails

Personlige emails, som passer til din hjemmesides navn.

Opsætning

Jeg opsætter din hjemmeside 100%, så den er klar til brug.

Support

Prisen er tydelig fra start, og du skal ikke være bekymret for ekstra tillæg.

Fordele ved Hosting / Support

Stabil Hosting

Din hosting er måden hvorpå din hjemmeside bliver tilgængelig på internettet. -Og det er derfor vigtigt med en stabil hosting, som altid er aktiv. Skulle du vælge en ustabil, eller for billig hosting, kan du risikere at din hjemmeside er offline på uventede tidspunkter.

Hvilket kan være forvirrende for kunder, Google, og endda gøre så du mister salg. Derfor er hosting med Designsite på en stabil server. Det er altid en mulighed at en server kan støde ind i problemer, men din hosting er yderst stabil.

Hurtig Hjemmeside

En hjemmeside skal også bruge hurtig hosting. Med en hurtig host skal dine kunder ikke vente på din side loader. Den åbnes hurtigt, hvilket gør de forbliver på siden.

Langsom hosting kan nemlig få mange brugere til at forlade siden. Her kan et par sekunder gøre en stor forskel. Med hosting pakken får du hosting på niveau med denne side. Hvilket er mere end rigeligt til langt de fleste hjemmesider.

Backup

Hold din hjemmeside sikker med en backup. Her bliver der engang imellem lavet en kopi af din side, som bliver gemt eksternt. Sådan kan man nemlig opsætte siden igen på få minutter, hvis der skulle opstå nogen problemer.

Det betyder at du kan bruge din side, også i backend, uden at være bekymret for at miste dine data.

Hjemmeside Opsætning

Når hjemmesiden er færdiglavet skal den opsættes. Din side er fuldstændig færdig, men den skal stadig installeres på en server før den kan bruges. Du kan naturligvis forsøge dig med at gøre det selv, men med dette abonnement klarer jeg det for dig.

Det kan hurtigt tage mange timer at sætte op, hvis du ikke allerede er velkendt med processen. Det skal du ikke tænke på med et abonnement, fordi jeg opsætter den for dig, så den er klar til brug.

Gratis Email

Når du køber pakken kan du også lave emails, som passer til dit domæne. Et eksempel på dette er navn@virksomhed.dk, hvilket giver et meget mere professionelt udtryk.

Hvis du har planer om at respondere til kunder på email er det essentielt at have en som passer til din virksomheds navn. Eller ihvertfald ikke er en af de velkendte hotmail, eller gmails. Det er uprofessionelt, og kan endda virke utroværdigt for mange.

pr. måned

99 kr.

123,75 inkl. moms.

Abonnement

 • Gratis Oprettelse
 • Hosting
 • Emails (Ubegrænset)
 • Backup
 • Optimalt WebHotel
 • Ubegrænset plads
 • Login til hjemmesiden
 • Support
 • Ubegrænset traffik
 • 1 Gratis domæne
 • Gratis SSL certifikat
hosting

Hosting / Support

99 kr. Månedligt

designsite logo

Abonnement info

Hosting / Support pris

Hosting / Support abonnementet koster 99 kr. månedligt. Det indebærer alle de ovenstående punkter. Gratis email, hosting, opsætning, backup og support.

Er det bindende?

Du er ikke bundet af abonnementet, og kan stoppe det når du vil. Du skal opsige abonnementet 14 dage før næste kvittering, for at undgå at betale for den næste måned. 

Hvornår betaler man?

Du betaler den første måned når din side er opsat og klar til at blive brugt. Du skal altså ikke betale for tiden det tager at opsætte den. Efter den er blevet opsat betaler du fra første dag. Første måned betaler du sammen med hjemmesiden, og derefter vil du blive kvitteret 99 kr. per måned, så længe dit abonnement er aktivt.

Hvor ofte betaler man?

Du betaler per måned, eller kvartal, og skal derfor ikke bekymre dig om pludselig at få en regning på et fuldt år. Du kan naturligvis godt vælge at betale din hosting årligt, men normalvis bliver du kvitteret månedligt

Hvordan betaler man?

Du får tilsendt en faktura som skal betales indenfor 14 dage efter modtagelse.

Skjulte omkostninger?

Der er absolut ingen skjulte omkostninger ved et abonnement. Hvis du kræver intensiv hjælp til din hjemmeside kan vi aftale en pris, men du vil aldrig blive faktureret uden varsel.

Teknisk info

Hvor meget plads har ens server?

Det spiller ingen rolle hvor stor din hjemmeside er. Du kan have så mange billeder og tekster du ønsker på siden, når du har hosting abonnementet. Dog skal det siges at alle filer på din server skal være hjemmesiderelateret. Du kan derfor ikke bruge den til private billedealbummer.

Er hjemmesiden altid aktiv?

Som udgangspunkt er din hjemmeside brugbar 100% af tiden. Det skal dog siges at der kan opstå uventede problemer med hosting, der gør din hjemmeside offline i mindre tidsrum. Det er dog en sjældenhed, og noget som selv de største firmaer, med dyreste hosting, kan blive udsat for.

Domæne rettigheder

Med et abonnement køber og opsætter jeg domænet, men det er 100% dig som ejer det. Det vil sige at du kan flytte dit domæne til en ny hosting hvis du ønsker at stoppe dit abonnement. Derudover kan du også sælge din side og domæne, uden problemer. Du ejer begge fuldt ud.

Hvor hostes hjemmesiden?

Med Hosting / Support abonnement hos Designsite kommer din server til at ligge på en sikker tredjepart udbyder. Serverne varetages af nogen af Europa’s top eksperter indenfor området, og du kan derfor være sikker på du ikke mister din side. -Også selv hvis Designsite skulle ophøre, som virksomhed.

Hvor meget traffik?

Din hjemmeside har ubegrænset traffik, som betyder du kan have så mange besøgende du ønsker. Det spiller ingen rolle om du har 10, eller 10.000 brugere ugentligt.

Login til hjemmesiden

Efter siden er blevet sat op, får du et brugernavn og adgangskode, så du selv kan ændre ting på siden. Hvis du har nogle fremtidige ønsker kan du kontakte mig og så kan vi finde ud af en god pris. Men mere banale problemer fikser jeg gratis med abonnement.

Hvad er hosting?

En hjemmeside består ganske simpelt af en række filer. Det svarer på mange måder til de tekstdokumenter du selv har liggende på din personlige computer. For at dine filer (hjemmeside) skal komme ud på internettet skal man derfor bruge en server. Den sender så filer frem og tilbage til henholdsvis din hjemmeside og brugeren.

Hvad er en server?

En server er en computer, ligesom den du har derhjemme. Den fungerer også på samme måde i og med den er lavet til at udveksle data fra brugeren til hjemmesiden. Hvis du forestiller dig 2 computere der sender beskeder frem og tilbage. På samme måde sendes data frem og tilbage mellem computer og server.

Hvad er et SSL certifikat?

Med et SSL certifikat bliver data sendt mellem din hjemmeside og bruger krypteret, sådan at deres personlige information ikke kan læses af uvedkommende. Uden et sådant certifikat kan en hacker få skaffe sig adgang til personlig data. Det er primært vigtigt hvis der bliver udvekslet personlig data mellem hjemmeside og bruger, men det er blevet en standard, og brugere stoler mere på sider med SSL certifikater.

Hvad er backup?

Når du køber et hosting abonnement får du gratis backup. Det er en form for kopiering af hele din siden, så hvis du skulle lave en fejl på din hjemmeside kan den genskabes. Uden et backup kan man risikere at miste hele siden hjemmeside, af to årsager. Enten ved at du laver en fejl på hjemmesiden, og ødelægger den, eller ved at simpelthen at miste filen. Det er altså vigtigere end du lige tror.

Hvad er et WebHotel?

Et WebHotel refererer til serveren hvorpå din hjemmeside ligger. Med Designsite hosting ligger din side på et WebHotel, som er specielt velegnet til WordPress. Det betyder altså at alt kører som det skal, og din side er optimal.

Hvad dækker support?

Når du et køber et abonnement får du også ekstra support. Det er dog vigtigt du ved at support begrænser sigt til arbejde udført, tekniske problemer, og hosting. Du kan altså ikke få udvidet support til større opgaver, da det kan være alt for tidskrævende.

Opsætning

Jeg opsætter hele din hjemmeside, og du behøver slet ikke at gøre noget. Efter siden er sat op får du et login, så du selv kan bruge siden som du vil. Hvis du bare skal have en side, og ikke behøver at ændre noget, behøver du heller aldrig logge ind.

Email

Du kan lave så mange domæne emails du vil. Du kan altså have en email til dig, eksempelvis “kira@firma.dk” og “per@firma.dk”. Du kan sende og læse email fra både telefon, tablet, og computer.