Klar til at bestille din nye hjemmeside?

Hjemmeside Oversigt

Simpel Hjemmeside

Den simple hjemmeside er den perfekte pakke til dig, som har brug for en simpel stabil side med information. Dit design er måske simpelt, men i mange tilfælde behøver man ikke mere. Du får muligheden for at tilføje alt den information du skulle have brug for, og alt for kun 1.399 kr.

Alle sider er 100% mobilvenlige, så dine kunder kan altid finde nødvendig information fra din side, såsom åbningstider og priser.

Unik Hjemmeside

Den unikke hjemmeside er til dig som vil have noget specielt og personligt. Når du køber en unik hjemmeside hos Designsite bliver din side skræddersyet til dine behov og dit brand. Du får muligheden for at skille dig ud med en hjemmeside ingen andre har. Alt for kun 2.999 kr.

Alle sider 100% mobilvenlige, men med den unikke hjemmeside kan du få lavet både computer, og mobilsiden, som du ønsker.

Oversigt

Herunder kan du få et fuldt overblik over Designsites primære produkter. Nemlig hjemmesider. Skulle du være interesseret i at læse mere om tilkøb mulighederne kan du gøre dette ved i prisoversigten, som kan ses ved at klikke her.

Da du er på mobilen skal du klikke på den enten “Unik Hjemmeside” eller “Simpel Hjemmeside”, for at se overblikket.

designsite logo
  • Simpel Hjemmeside
  • Unik Hjemmeside
Simpel HjemmesideUnik Hjemmeside
kr.1399
Engangskøb
kr.2999
Engangskøb
Mobilvenlig
Farver der matcher din brand
Billeder justeret til hjemmeside brug
Alt det information du skal bruge
WordPress
Bedste Tema Og Builder
Unikke designs
Premium elementer
Premium stock-billeder
Domæne
Hosting
SSL Certifikat
Læs mereLæs mere

Hosting

Med en hjemmeside er det en nødvendighed at have hosting. Ellers er din hjemmeside ikke andet end en fil på din computer. Det kan dog være både tidskrævende og dyrt at sætte din egen hosting op. Eller købe hos de store firmaer. Selvom hosting kan være billig bliver det hurtigt dyrt, hvis du får problemer, da firmaerne tager mange penge for selv de mindste ting.

Med et Hosting / Support abonnement hjælper jeg dig med alt det tekniske, så du kan bruge din tid på din virksomhed. Du ejer naturligvis siden selv 100% og kan stoppe dit abonnement hvornår det skulle være. I dette tilfælde sender jeg dig filen, som du så kan installere på din egen server.

Derudover får du også et login til din side, så du frit kan redigere siden selv. Skulle du have nogle driftsmæssige spørgsmål hjælper jeg med det.

hosting

Hosting / Support

99 kr. Månedligt

Tilkøb

Når du køber en hjemmeside hos Designsite får du en flot og mobilvenlig side, men jeg har også en række tilkøb, som kan gavne din virksomhed. Det inkluderer alt fra opsætning, og design, af Facebook side, til Chat system. Klik på læs mere nedenfor for at gå til tilkøb siden, hvor du kan læse mere om hver enkelt tilkøb.

Bestil Din Hjemmeside