Hjemmeside Til Frisør – 1.399 kr. (100% Mobilvenlig)

En hjemmeside til frisør er essentielt, hvis du gerne vil skaffe nye kunder og skabe et brand.

Med en hjemmeside kan du blive fundet på Google, uden at betale en krone. Men det er også vigtigt at din nye hjemmeside er mobilvenlig, så folk kan finde den information de skal bruge, også på mobilen.

60% af alle verdens søgninger udføres på mobilen, og derfor er alle hjemmesider fra Designsite mobilvenlige. De ser flotte ud på computer, såvel som mobil. Det giver dig en fordel over de mange frisør hjemmesider idag, som ikke er mobilvenlige.

Få en flot og funktionel hjemmeside til frisør for kun 1.399 kr.


Frisør Hjemmeside Design

En hjemmeside til frisører skal have et flot design, med plads til massere billeder. Det er jo nu engang måden du kan vise dine resultater. Men den skal naturligvis også en masse information, som er relevant for kunden.

Det inkluderer information såsom åbningstider, priser, produkter, tidligere kunder, og hvad du ellers kan komme på. Det handler om at vise kunden præcis hvad de får, når de møder op i din salon.

Mange finder idag deres frisør ved en Google søgning. Og faktisk bliver de fleste hos den samme frisør i længere tid. Men det er stadig vigtigt at du får fat i de nye mulige kunder. Derfor får du en hjemmeside som indeholder alt hvad du skal bruge, når du køber en hjemmeside hos Designsite.

Hvis du derimod skal bruge en hjemmeside til mad opskrifter kan det også købes her!

Hvad Kan Din Hjemmeside

Selvom din hjemmeside er blandt Danmarks billigste er den stadig i toppen når det kommer til funktionalitet. Du kan have de essentielle informationer på din side, så kunden altid kender åbningstider og priser. Men derudover skal du også have et bestillingsystem.

Du har måske allerede et bestillingssystem, og det kan der linkes til fra din hjemmeside. På den måde kan besøgende til din hjemmeside ikke kun få information, men også blive sendt videre til bestillingen, og faktisk foretage et køb.

Derudover er din hjemmeside 100% mobilvenlig, hvilket er utroligt vigtigt. Mange hjemmesider idag er ikke mobilvenlige, hvilket betyder den ser grim ud på telefonen. Ja, eller fuldstændig ulæselig. -Og det er ikke godt.

Faktisk udføres omkring 60% af alle online søgninger på telefonen(kilde). Så det er faktisk vigtigere at have en hjemmeside som ser godt ud på mobilen, end computeren. Det er dog en god mulighed for dig, fordi når du køber en side på Designsite, får du et forspring fra konkurrenterne.

Hjemmeside fordele

  • Nye Kunder
  • Loyale Kunder
  • Stærkt Brand

Det at have en hjemmeside har faktisk en lang række fordele. Nogen af de mest markante inkluderer at du kan skaffe nye kunder ved Google søgninger. Særligt når det kommer til frisørbranchen kan en ny kunde faktisk gøre en stor forskel.

Det skyldes altså at mange bruger den samme frisør over længere perioder. Så hvis du kan få bare et par ekstra kunder igennem din hjemmeside månedligt, kan det blive til rigtig mange penge. -Og et par kunder månedligt, er meget lavt sat med en flot funktionel hjemmeside.

En hjemmeside giver også større loyalitet hos kunder. De ved altid præcis hvilke behandlinger du tilbyder og til hvilke priser. De behøver ikke at gå ned og spørge i selve salonen.

Generelt er det også med til at skabe et brand omkring din salon. Med en flot og stabil hjemmeside husker dine kunder dig.


Frisør Hjemmeside Pris

Hvis du ønsker at købe en hjemmeside til din frisør salon kan du faktisk gøre det ret billigt. Den billigste hjemmesideløsning jeg tilbyder koster helt ned til 1.399 kr. Du får altså et flot design, som også er mobilvenligt til samme pris som et par behandlinger i din salon.

Det er altså hvis du vælger den simple hjemmeside. Her får du alt den nødvendige funktionalitet, såsom link til bestilling, åbningstider, billeder etc. Dog er det begrænset hvor personlig din side kan blive.

Hvis du ønsker noget fuldstændig unikt kan jeg lave en hjemmeside, som er skrædder syet efter dine behov, for kun 2.999 kr. Dertil er der også en række tilkøb du kan kigge på, men det er bestemt ikke nødvendigt at købe nogen tilkøb.

Jeg vil dog anbefale at du køber hosting af mig, da jeg så ordner alt det tekniske i forbindelse med opsætning, domænekøb, og mere.

Hvem Ejer Siden?

Når du køber en hjemmeside hos Designsite ejer du den 100% selv. Du har derfor rettighederne til at gøre lige hvad du vil med siden. Det inkluderer også at sælge hjemmesiden, hvilket kan være praktisk hvis du en dag skulle sælge virksomheden.

Enhver hjemmeside skal bruge hosting, og det kan du også købe på Designsite. -Også med dette abonnement ejer du selv din side.


Hosting

Når man driver en hjemmeside er det essentielt at have hosting. Faktisk er det umuligt at drive en side uden, da det er måden hvorpå siden bliver tilgængelig online. Mange syns at hosting er besværligt at styre og opsætte.

Det forstår jeg i den grad godt, og jeg har derfor lavet en abonnementservice. Når du køber en hjemmeside hos Designsite kan du tilkøbe hosting for kun 99 kr. månedligt.

Når du køber dette abonnement ordner jeg alt det tekniske i forbindelse med din hjemmeside. Opsætning, hosting, domænekøb, småproblemer. Så kan du bruge tiden på din virksomhed, og lade mig om det tekniske.

Hosting Fordele

  • Opsætning
  • Billigt
  • Gratis domæne / opsætning
  • Hjemmeside opsætning
  • Support

Ny Hjemmeside?

Hvis du har besluttet dig om at købe en hjemmeside til din frisørsalon er du kommet til det rette sted. Du kan kontakte mig på 2 måder, enten ved at lave en bestilling eller sende mig et spørgsmål.

En bestilling er ikke bindende, og du betaler først når arbejdet er udført, og du er tilfreds. Jeg designer siden til du er tilfreds. Så send mig et spørgsmål eller bestilling nu, så finder vi ud af alle detaljerne.

Skriv en kommentar