Hjemmeside til Fotograf – 1.399 kr.

Som fotograf er det essentielt at have en hjemmeside, som er mindst ligeså flot som ens billeder. Der skal være plads til at vise dine billeder, referencer, priser og produkter. Vigtigst af alt, skal det ikke koste en båndegård.

Jeg laver en professionel hjemmeside til fotograf fra kun 1.399 kr. Alle hjemmesider er 100% mobilvenlige så dine mulige kunder kan finde dig, også på farten. Faktisk foregår næsten 60% af alle søgninger, på eksempelvis Google, på telefonen.

Derfor er det vigtigt at din side ser flot ud på telefonen, ellers kunne du gå glip af næsten 60% procent af dine mulige kunder, som søger efter en god fotograf.

Hjemmeside Design

Når man skal have en hjemmeside som fotograf er det essentielt at den kan vise dine evner på den bedst mulige måde. Og den bedste måde at vise ens evner indenfor fotografi er naturligvis ved at have en masse store flotte billeder.

Derfor bliver din hjemmeside til fotografi designet efter den præmis at mulige kunder bliver præsenteret for dine billeder, med det samme de lander på siden. Derudover skal du naturligvis også vise dine forskellige produkter og ydelser.

Det kan være du gerne vil sælge portrætbilleder, skolefotografi, og alt hvad der ellers medfølger. Men det ved du naturligvis selv bedst. Og din side bliver designet herefter.

fotograf hjemmeside

Hjemmeside Pris

Designsite har danmarks billigste priser på alt indenfor hjemmesidedesign. Du kan købe en helt simpel hjemmeside fra kun 1.399 kroner, hvortil der kan være nogle tilkøb du kan få gavn af. Jeg tilbyder en række muligheder for at optimere din hjemmeside, på henholdsvis Google, eller fra et performance synspunkt. -Læs mere om tilkøb ved at klikke her.

Hvis du har særlige behov for din hjemmeside, og ønsker noget specielt kan du vælge en unik hjemmeside. Her får du muligheden for at få en skræddersyet hjemmeside, som er bliver designet fra bunden efter dine ønsker. Denne pakke koster kun 2.999 kroner.

Du kan læse mere om henholdsvis den unikke hjemmeside, og simple hjemmeside, ved at trykke på en af ovenstående knapper. Her kan du læse om den simple process, og hvad pakkerne indeholder. Vigtigst af alt, skal du først betale når arbejdet er færdigt, så tag et kig.

Fotograf Hjemmeside Hosting

Alle hjemmesider har en ting tilfælles, om end det er fotograf eller frisør, skal en hjemmeside bruge hosting. Det er måden hvorpå din hjemmeside bliver synlig på internettet, og uden dette er der ikke meget spændende ved at have en hjemmeside.

Men hosting kan være lidt besværligt at sætte sig ind i, og derfor kan du altså købe hosting hos Designsite, når du får din side designet. Det har de fordele at jeg opsætter din side på en server gratis, og du aldrig behøver at tænke på det tekniske.

Du får et login, så du kan ændre siden som du ønsker, men jeg sørger for at den er i sikre hænder. Når du køber hosting her på siden får du opsætning, emails, hosting, og support for kun 99 kr. månedligt.

Du kan læse mere om hosting af din hjemmeside ved at trykke på ovenstående knap.

Skal Fotografer Have En Hjemmeside?

Det simple svar er ja. En hjemmeside er essentiel for enhver virksomhed, og det inkluderer også fotografer. Det er faktisk ligemeget om du har fysiske lokaler, med mange daglige besøgende, fordi en hjemmeside har nemlig flere fordele.

Nye Mulige Kunder

Først og fremmest er en hjemmeside en god mulighed for at skaffe nye kunder. Hvis man skal bruge en fotograf, hvad er så det første man gør? Man Googler naturligvis. Det giver et overblik over udbydere, men også deres priser, og produkter.

Bruges Som Showcase

Hvordan vurderer man hvorvidt en fotograf er god eller ej? Ved at kigge på tidligere billeder. En god måde at vise dine tidligere kunder’s resultater, eller eksempelbilleder, er en hjemmeside. Her kan du give et overblik over dit arbejde, priser, referencer, og produkter.

Hvordan Laves Din Hjemmeside?

Din hjemmeside bliver lavet på systemer i verdensklasse. Dit CMS system er WordPress, som bruges af over 30% af verdens hjemmesider. Hertil bruges en af verdens mest anerkendte page-builders Elementor, som tilbyder stor mulighed for at lave en unik hjemmeside. Samt et letvægt tema, som giver det bedste udgangspunkt for at ranke på Google.

En af de mange fordele ved at bruge populære og anerkendte systemer er de er stabile, og er optimeret for andre platforme. For eksempel indeholder WordPress allerede en stor del af de elementer Google skal bruge.

Dertil kan jeg også lave udvidet SEO optimeret, hvis du skulle være interesseret i dette. Du kan læse mere om de forskellige tilkøb, ved at klikke dig ind på priser.

Sidste Ord

Hvis du er klar til at bestille din nye hjemmeside til fotografi er du landet det rigtige sted. Ligemeget hvilken pakke du vælger er din hjemmeside 100% mobilvenlig, og lavet til at matche dit brand. Du kan læse mere om hjemmesiderne fra de ovenstående knapper eller bestille din hjemmesider, allerede nu, ved at trykke her.

Skriv en kommentar