Opsætning Af Facebook Side – 399 kr.

Facebook er den ultimative måde at skaffe nye kunder, og skabe et brand. 66% af den danske befolkning bruger Facebook dagligt, og mange, flere timer dagligt. Derfor er det en nødvendighed at være på Facebook, også selvom du ikke har planer om at bruge penge på markedsføring.

Det skaber også større tillid hos dine mulige og nuværende kunder. Det kan hurtigt fremstå skævt hvis man er en af de få virksomheder i Danmark, som ikke har en Facebook side.

Jeg opsætter din Facebook side, med flotte billeder, samt logo, for kun 399 kr. hvilket er et engangsbeløb. Efterfølgende har din personlige Facebook bruger adgang til siden, og kan administrere den som du har lyst. Del tekster, billeder, tilbud, nyheder, din hjemmeside.

Hvad Koster Facebook

Det er gratis at bruge Facebook, og man bliver aldrig kvitteret for noget, såfremt man ikke kører betalte reklamer for sin Facebook side. Opsætningen kan dog være lidt besværlig, hvis man ikke kender til systemet, for ikke at snakke om billeder.

Der er nemlig nogle specifikke dimensioner ens billede skal have, samt kvalitet. Derudover skal ens billeder også designes til at passe til dertil. Et simpelt billede kan virke fint, men et flot specielt designet billede giver et meget mere professionelt udtryk til din Facebook side, og derfor hjemmeside.

Det er ikke noget Facebook hjælper med og man skal derfor klare det selv. Facebook er gratis, men hvis du skal betale en grafiker for at lave billeder til dig, kan det blive dyrt. Derfor kan du på Designsite købe opsætning af Facebook side for kun 399 kr., og aldrig blive kvitteret andet end det.

Hvor Mange Danskere Bruger Facebook

Facebook er faktisk rigtig stort i Danmark, i forhold til andre lande. I Danmark bruger hele 66% af befolkningen nemlig Facebook dagligt, og endnu flere hvis man tæller dem med, som bruger det et par gange om ugen. Eksempelvis bruger kun 51,4% af den Amerikanske befolkning Facebook.(kilde 1, kilde 2)

Det er altså en rigtig stor forskel og viser bare hvor udbredt Facebook er i Danmark. Derfor er det en unik platform til at finde nye kunder, da så stor en del af befolkningen kan findes her. Hvilket vil sige det er komplet irrelevant hvilken branche din virksomhed er i. Du kan med sikkerhed finde brugere, som passer til din primære målgruppe, på Facebook.

Facebook Opsætning Fordele

Opsætning af Facebook sideJa
Billeder der passer til dit brandJa
Indtastning af relevante oplysningerJa
Fuld adgang til Facebook sidenJa
Muligheden for at ramme din målgruppeJa
Engangbetaling399 kr.

Eksempel På Facebook side

Eksempel På Facebook side

Det er bare et eksempel. Din side kommer til at se fuldstændig anderledes ud, og matche dit brand.

Ikke Tilfreds?

Hvis du ikke er tilfreds med din Facebook side opsætning laver jeg et nyt design. -Og hvis vi ikke kan blive enige om det færdige resultat, skal du ikke betale for noget.

Skriv en kommentar