Bestil Hjememside

Du har besluttet dig for at købe en hjemmeside fra Designsite. Det kommer du ikke til at fortryde. Udfyld formularen uforpligtende nedenfor, så tager vi en snak om din nye hjemmeside. Du betaler ikke en krone før du er tilfreds, og jeg accepterer ikke arbejde jeg ved ikke er en mulighed. Så der er ingen skjulte fælder her, kun tilfredse hjemmesideejere.

Bestillingsinfo

Du er landet på denne side fordi du har læst om produkterne, og nu er klar til at bestille. Skulle du have generelle spørgsmål før din bestilling kan du sende spørgsmål på knappen nedenfor.

Hvis du du har spørgsmål til opsætning, design, og ideer til din hjemmeside kan du lave en bestilling her på siden. Vi skriver frem og tilbage omkring hvad din side skal indeholde, og hvordan du ønsker den skal se ud.

Uforpligtende

Det er ikke forpligtende at lave en bestilling. Først når vi er blevet enige om design og indhold igangsætter jeg opbygningen af din side. Derfor kan du frit sende en bestilling, for du kommer ikke til at betale for noget, som du ikke er tilfreds med.

Stadig ikke klar?

Hvis du stadig ikke er sikker på hvad hver enkelt produkt indeholder kan du se se en oversigt over hjemmesider her, og en en oversigt over de værdiskabende tilkøb her.

Alle priser er ekskl. moms

Husk at alle priser på Designsite er ekskl. moms. Så det skal tilføjes ved betaling.

Spørgsmål / Svar

Mest spurgte spørgsmål omkring bestilling.

Spørgsmål og bestillinger besvares indenfor 24 timer på hverdage. 

Din hjemmeside er klar efter 2-14 hverdage. Det afhænger af hvor god du er til at besvare spørgsmål, og om jeg får alt indhold fra start. 

Ja, du skal selv lave teksterne på din side. Jeg kan designe sider, som matcher dit brand, men jeg kender ikke din virksomhed godt nok til at skrive alle tekster for den.

Hvis du vælger den unikke hjemmeside bruger jeg nogle premium billeder og elementer, hvor det passer. Hvis du vælger den simple hjemmeside skal du selv have alle billeder. Du kan finde billeder på gratis ressourcer (Men sørg for der ikke er problemer med ophavsrettigheder)

Når du køber en side hos Designsite ejer du den 100%. Det gælder både hjemmesiden, designet, logo, og domænet. Du er derfor fri til at gøre hvad du vil med den.